Hero Banner Background Image
PRISLØFTE PÅ 200 AV VÅRE MEST SOLGTE VARER!

Vi i marked.no har innført prisløfte

Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at vi har billige priser på varer du kjøper ofte.
Hver uke henter vi inn priser hos ulike REMA-butikker i Oslo på de varene det selges mye av. På den måten kan du selv se at vi er like billig.

Flere dager i uken sjekker vi også 2 000 identiske varer hos våre konkurrenter (alle varer som kan sammenlignes på tvers av nettbutikkene). Hvis vi mot formodning ikke har like gode priser, så reduserer vi prisene umiddelbart. Prisløftet gjør at du kan være sikker på at dagligvarehandel på nett med marked.no ikke bare er tidsbesparende, men også billig!

Våre 200 bestselgere per 10.1

marked.no

REMA 1000

Totalpris per 10.1

-

Prissammenligningene er på identiske produkter med samme merkevare, samme forpakning og samme størrelse.

Unntak gjøres kun der hvor det ikke eksisterer lik vare. I disse tilfeller vil vår sammenligning gjøres i konkurrentens favør. Eksempel på dette kan være å sammenligne et Prior-produkt mot et ukjent eller mindre kjent merkevare som følge av at konkurrenten ikke har samme produkt fra Prior til salgs.

 

* Følgende unntak finnes i sammenligningen:

Kneip fra Østre Aker Bakeri sammenlignes med tilsvarende brød hos Rema 1000
Prisen på banan gjøres om til stk-pris fra kg-pris iht bransjestandard

 

Priser for Rema 1000 ble sist oppdatert 3.1. Prisene er innhentet i Oslo området av et uavhengig markedsanalyse- og meningsmålingsbyrå og utarbeidet iht. Forskrift om sammenlignende reklame og i tråd med Forbrukerombudets veiledning om prismarkedsføring