Hero Banner Background Image
Helgefrokost Alt du trenger med få klikk

Få frokosten levert på døren til helgen

Få alt til en god og fristende frokost levert på døren din i tide til helgen. Velg blant et stort utvalg rundstykker, brød, juice og pålegg - levert når det passer for deg!

Hero Banner Background Image
Nyt en bedre helgefrokost levert på døren.
Hero Banner Background Image
Frisk opp hjemme med roser fra Blomeriet

Slik tar du vare på blomstene dine.

1. Klargjør vasen

Blomstene liker seg best i helt ren vase med lunkent vann. Bytt vann 2-3 ganger per uke, og bruk gjerne blomsternæring i vannet. Fyll aldri vasen mer enn halvfull.

2. Klargjør blomstene

Blomstene må snittes på skrå før de settes i vann. Bruk en skarp kniv. Snitt gjerne blomstene på nytt når du skifter vann på blomstene.

3. Arranger din bukett

Plasser blomstene i vasen slik du synes er finest. Pass på at ikke bladene kommer ned i vannet, da disse kan skape bakterier i vannet.

LEGG ALT TIL FROKOSTEN I HANDLEKURVEN MED ETT KLIKK

FROKOSTBLANDING MED YOGHURT

En sunn, enkel og velsmakende frokost. Bruk akkurat den yoghurten du liker best og tilsett akkurat det tilbehøret du har aller mest lyst på.

DU TRENGER

1 porsjon:
• 1 dl havregryn
• ½ stk banan i skiver
• 1 ss rosiner
• 1 ss tørket frukt
• 1 ss hasselnøtter, hakket
• 2 dl valgfri yoghurt

SLIK GJØR DU

1. Bland gryn, frukt og nøtter i en skål.
2. Hell valgfri yoghurt over i en skål og ha kornblandingen over.


Visste du at en porsjon yoghurt kan være 1 av dine 3 meieriprodukter om dagen? Yoghurt bidrar til å sikre ditt daglige anbefalte inntak av blant annet jod og kalsium.

TIPS!

Tilsett akkurat det du selv ønsker av tilbehør. Lag gjerne større porsjoner av kornblandingen og ha det i en krukke med lokk på kjøkkenbenken. På den måten har du det lett tilgjengelig, samtidig som det blir dekorativt.
Bilde: melk.no