Hero Banner Background Image

Hero Banner Background Image
Hero Banner Background Image

Frukt og grønt

Hvor ofte får dere levert frukt og grønt?

Vi henter markedets beste frukt og grønt hver eneste dag, slik at vi kan levere de ferskeste og beste råvarene til deg. Med levering hver eneste morgen, er kvaliteten like god som på de beste restaurantene i Norge.

Hvordan blir frukt og grønt oppbevart?

Frukt & grønt er bestandig lagret i riktig temperatur. Produktene er kun på vårt lager ca. en dag før de kjøres hjem til deg, så du får garantert ferske produkter.

Er det mange som tar på varene mine?

Frukt og grønt oppbevares i de originale kartongene på vårt lager. Ingen personer stabler derfor varene opp i «selgende» frukt eksponeringer. Shoppere plukker også varene med hansker, så på vårt lager har ingen hender direkte berørt din frukt og dine grønnsaker. Shopperne plukker kun ut de varene de selv ville kjøpt.

Fisk og sjømat

Hvor fersk er fisk og skalldyr på marked.no?

Fisken og skalldyrene du får på marked.no er fanget langs hele Norgeskysten, lagt på is og transportert til Østlandet. Her blir fisken filetert og pakket i trygge omgivelser for å gi deg et best mulig produkt både med hensyn til kvalitet og holdbarhet. Skalldyrene blir pakket bare få timer før den kjøres ut til deg. Det er ferske skalldyr det!
Sammenlikn gjerne fangstdato med de beste dagligvarebutikker og fiskeforretninger. Vi lover at du blir positivt overasket.

Hva er kvalitetsvurdering på fisk og sjømat?

Siden du ikke har mulighet til å se på fisken og sjømaten før du legger den i handlevogna, har vi valgt å introdusere en daglig kvalitetsvurdering.
Våre fisk og sjømat eksperter vurderer hver eneste dag kvaliteten på alle varene ved å se, lukte og smake på dem. Hver morgen setter vi en vurdering på varene i henhold til vår kvalitetsskala, slik at du kan være sikker på at du får ønsket kvalitet.

Hvordan oppbevares varene?

Vi pakker og frakter varene i separate temperatursoner og kjører varene hjem til deg i en ubrutt kjølekjede.

Har du flere spørsmål? Se spørsmål og svar.


Hero Banner Background Image
Rett fra havet - hjem til deg