Sprø kyllingwok med sweet chili

  • Enkel
  • 20 min P0Y0M0DT0H20M
Den milde kyllingsmaken i kombinasjon med sprø aspargesbønner og sterk & søt chili gir en intens smaksopplevelse.
  • Kalorier
    622 
    27 %
  • Fett
    29 g
    37 %
  • Mettet fett
    4,6 g
    18 %
  • Sukker
    33 g
    56 %
  • Salt
    3,3 g
    54 %
% = prosentvis andel av anbefalt daglig inntak for en voksen person. 
Porsjoner

Husk!

Tilbered kyllingwoken og jasminrisen samtidig. Risen står og koker mens du lager woken.
Ta frem alle ingrediensene.
RIS


1
Kok opp vann i en kasserolle (nok vann til å dekke risposene). Legg risposene i det kokende vannet. La risen koke i 10 minutter.
WOK


1
Kutt g kylling lårfilet i strimler. Kutt g aspargesbønner i passe store biter.

2
Varm ss rapsolje i en wokpanne eller dyp stekepanne. Ha i kyllingstrimler, krydre med salt og pepper, og stek på høy varme. Legg kyllingstrimlene i en skål.
3
Fres wokmixen og aspargesbønnene i 2-3 minutter over høy varme i den samme pannen. Rør og løft på grønnsakene hele tiden. Ha kyllingstrimlene tilbake i pannen.

4
Tilsett dl sweet chillisaus og varm forsiktig opp. Tilsett ca. ss soyasaus (smak deg frem).
GIN HAî-ROÎ!