Hero Banner Background Image
Faste, lave priser og gode tilbud

Vi ønsker at du som kunde skal være trygg på at vi har lave priser på varer du kjøper ofte. Hver uke henter vi inn priser hos ulike KIWI-butikker i Oslo på de varene det selges mye av. På den måten kan du selv se at vi er like billig. Les om vårt prisløfte her.

Hvordan handler jeg alle varene i en oppskrift?

Definer antall porsjoner, så beregner vi riktig mengde varer. Klikk på handlevogn-knappen, for å legge alle varene direkte i handlevognen. Se våre oppskrifter her.

Hjemmelagde middager

Hver dag lages det middager av de beste råvarene - som vi leverer rett hjem til deg. Maten blir laget for deg, så det eneste du trenger å gjøre er å varme den opp! Se våre ferdige middager her.

Hvordan blir jeg kunde?

Det er raskt og enkelt å bli kunde hos marked.no. Alt du behøver å gjøre er å gå til vår registreringsside og fylle inn informasjon om deg. Opprett bruker her.

Når må jeg bestille for å få varene neste dag?

Du må bestille før midnatt (00:00) for å få varene levert dagen etter.
Les mer om levering her.

Har du flere spørsmål? Se spørsmål og svar.


Frukt og grønt-kvalitet

Frukt & grønt er bestandig lagret i riktig temperatur. Produktene er kun på vårt lager ca. en dag før de kjøres hjem til deg, så du får garantert ferske produkter.
Frukt og grønt oppbevares i de originale kartongene på vårt lager. Ingen personer stabler derfor varene opp i «selgende» frukt eksponeringer. Shoppere plukker også varene med hansker, så på vårt lager har ingen hender direkte berørt din frukt og dine grønnsaker.

Hvordan oppbevares varene?

Vi pakker og frakter varene i separate temperatursoner og kjører varene hjem til deg i en ubrutt kjølekjede.