Online matbutikk

Marked.no er den raskeste og enkleste måten å handle dagligvarer. Det tar bare noen minutter å komme i gang. Du kan bruke tidligere eller lagrede handlelister for et lynraskt kjøp. Vi har faste lave priser og godt utvalg av ferskvarer. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg dagligvarer, fantastiske råvarer og oppskrifter laget av kjente kokker. Du kan handle hvor og når det passer best for deg. I stua, på kjøkkenet, i lunsjen eller på bussen. Og selvfølgelig på mobil, nettbrett eller PC.

Den tidsbeviste velger en online matbutikk

På Marked.no kan du velge leveringstidspunkt selv, eller hente dagligvarene dine på nærmeste utleveringssted hvis du foretrekker det. Forskjellen på et av våre utleveringssteder og en vanlig butikk er at du faktisk slipper å gå ut av bilen. Du kjører bare opp til utleveringsstedet og oppgir navn eller ordrenummer, så blir varene plassert i bilen din uten at du trenger å gå ut. Henter du dagligvarene selv betaler du heller ikke noe ekstra.

For tiden kjører vi våre grønne Marked.no-biler i Oslo- og det sentrale Østlandsområdet. I tiden fremover vil vi utvide radiusen måned for måned, til blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger og flere andre norske byer. Slik sørger vi for at flere og flere får tilgang til en rimelig og god online matbutikk.

Marked.no er en online matbutikk som henvender seg til både private og bedrifter. Blant vårt store utvalg finner du spennende og varierte matkasser, som vi i Marked.no kaller middagsmenyer. Her kommer prisene helt ned i 23 kroner per porsjon. Dette gjør det enkelt og lett å handle mat på nett. Med oppskrifter fra norges beste kokker og matbloggere, ønsker vi å inspirere deg til å spise bedre, litt sunnere og litt mer variert.

3000 dagligvarer i vår online matbutikk

Den online matbutikken Marked.no har i skrivende stund over 3.000 dagligvarer på nett. Det er mer enn en gjennomsnittlig dagligvarebutikk. Merkevarene på marked.no er like billig som hos REMA 1000, Kiwi og EXTRA. Det er mye billigere å handle varene hos marked.no enn i butikker som SPAR, Meny, COOP Mega og de andre dagligvarebutikkene. Marked.no ønsker mest mulig åpenhet omkring priser på dagligvarer. Derfor gjennomfører vi også egne prisundersøkelser og sammenligner våre priser med konkurrentens priser fra alle matbørser.

Vårt mål for fremtiden er å være den billigste og beste online matbutikken, men fremdeles med kvalitet i fokus. Bli kunde av Marked.no i dag – og opplev forskjellen!