Kremet blomkålsuppe med ostekrutonger

  • Middels
  • 30 min P0Y0M0DT0H30M
Blomkålssuppens sødme passer perfekt sammen med de salte ostekrutongene.
  • Kalorier
    333 
    14 %
  • Fett
    17 g
    22 %
  • Mettet fett
    6,6 g
    25 %
  • Sukker
    11 g
    19 %
  • Salt
    1,8 g
    30 %
% = prosentvis andel av anbefalt daglig inntak for en voksen person. 
Porsjoner

Husk!

Sett ovnen på 210°C varmluft.
Ta frem alle ingrediensene.
BRØDKRUTONGER



1
Skjær g loff i terninger. Vend brødterningene i ss olivenolje, ts salt og ts oregano. Spre dem på et stekebrett og dryss over g jarlsbergost. Stek de gylne i ovnen i 5-7 min.
BLOMKÅLSUPPE



1
Hakk stk løk og stk purre. Del stk blomkål i små biter. Fres løken, purren og blomkålbitene i ss smør på middels varme i en kjele. Fres i 1 min.
2
Løs opp stk kyllingbuljong i dl varmt vann og tilsett dl melk, blomkål, løk og purre. Kok i ca. 10 min, til blomkålen er mør.

3
Ta ut noen blomkålbiter og legg til side. Kjør suppen glatt med en stavmikser og server med blomkålbiter og ostekrutonger. Smak til med salt og pepper.
VEL BEKOMME!
Rated 5 out of 5 by from Veldig god smak Har bare prøvd uten krutonger, men den er veldig god. Anbefales
Date published: 2016-11-24
  • 2017-01-16T07:47CST
  • bvseo_cps, prod_bvrr, vn_cps_3.4.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_no_NO, sid_10051_10151_76001, PRD, sort_relevancy
  • clientName_marked