Delivery Image

Få varene levert rett hjem

Varene blir levert hjem akkurat når det passer deg best - også på lørdag og søndag.
Sjekk om vi kan levere
Fortsett å handle

En eller flere varer i
oppskriften er utsolgt.

Vill du likevel kjøpe oppskriften? Ja, legg i handlevogn Avbryt Husk at du kan søke og legge til alternative varer.

Bekreft at du har EHF avtale

Det er kun offentlige virksomheter som kan få tilsendt EHF-faktura. For å kunne få EHF-faktura må virksomheten være registrert som EHF-mottaker i ELMA. Dersom din virksomhet er registrert, trykk "Bekreft" for å søke om å bli kredittkunde over EHF. Om ikke, trykk avbryt og velg "E-post. Bekreft Avbryt

MERK:

Du legger nå denne ordren inn på nytt i din handlekurv. Hvis du heller ønsker å endre/kansellere denne ordren, må du ringe kundeservice. Bekreft

Spørsmål og svar

Hvordan handle på marked.no

 • Hvordan blir jeg kunde?

  Det er raskt og enkelt å bli kunde hos marked.no. Alt du behøver å gjøre er å legge varer i handlevogna, opprette bruker, velge tidspunkt for leveranse og betale for varene.

 • Hvordan legger jeg varer i handlevogna?

  Det er enkelt å legge varer i handlevogna. Du finner ønskede varer ved å scrolle deg nedover i varelistingen, navigere blant alle kategorier på venstre side i nettbutikken eller søke frem ønsket vare. Varene legges i handlevogna ved å trykke på den grønne handlevognen. Hvis du ønsker flere av en vare, kan du trykke på + knappen.

 • Hvordan bruker jeg handlelister?

  Handlelister du kan handle igjen og igjen. Lag handlelister med varer du ofte trenger og gjør unna handelen på rekordtid. Eller bruk dem til å planlegge litt fram i tid. Handlelistene dine finner du her.

 • Når må jeg bestille for å få varene neste dag?

  Du må bestille før midnatt (00:00) for å få varene levert rett hjem dagen etter.

 • Kan jeg legge til varer etter bestillingen er gjennomført?

  Nei. Du kan dessverre ikke legge til varer etter at du har sendt inn bestillingen.

 • Hvordan søker jeg frem varer?

  Det er enkelt å søke frem varer på marked.no. Skriv inn navnet på produktet (eller oppskriften) du ønsker å finne, så vil vi fortløpende vise de produktene som matcher søket ditt. Du kan også benytte kategoritreet for å finne ønsket vare.

 • Hvor ser jeg mine bestillinger?

  Hvis du er logget inn, kan du se dine siste bestillinger på forsiden til marked.no.  Du kan se hele bestillingshistorikken hvis du logger inn på «mine sider».

 • Kan jeg kansellere ordren min?

  Dersom du likevel ikke ønsker bestillingen gjennomført, kan ordren kanselleres ved å ringe kundeservice på telefon 22902300 (vennligst se åpningstider) senest 1 dag før leveringen skal finne sted.

 • Hvordan bruker jeg et gavekort eller rabattkode

  For å kunne bruke et gavekort eller en rabattkode, må det registreres i din handlevogn FØR du betaler.

  Når du går til kassen vil du se en tekst med "Legg til kupong/ rabattkode". Ved å klikke på "+" tegnet eller teksten, vil du få opp et felt for å kunne skrive inn koden du har fått.
  Koden skrives inn i dette feltet - og trykk deretter på "OK". Produktrabatter vil vises umiddelbart og trekkes fra totalbeløpet. Rabatt/Gavekort på frakt vil derimot vises først ETTER at du har valgt leveransetidspunkt.

  Dersom du taster inn en kode, men ikke får trukket fra beløpet har du sannsynligvis ikke oppfylt kriteriene for gavekortet/rabatten. Ta gjerne kontakt med Kundeservice.

Betaling og sikkerhet

 • Personvern og sikkerhet

  marked.no lagrer informasjonen du oppgir kun til internt brukt, og vil aldri videreselge eller benytte din informasjon på andre måter enn i forbindelse med kundeforhold til marked.no, eller for rettet markedsføring om våre produkter og tjenester.

 • Hvordan betaler jeg for varene?

  Du kan betale med et bankkort (Visa/MasterCard) hos marked.no. Bedrifter med organisasjonsnummer kan også søke om kredittbetaling.

 • Tilbyr dere betaling mot faktura?

  Kun bedrifter med organisasjonsnummer kan også søke om kredittbetaling.

 • Hvordan lagrer jeg kredittkort eller bankkort?

  Dersom du ønsker å handle veldig raskt på marked.no gir vi deg muligheten til å lagre kortinformasjonen din. Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Hjemlevering

 • Hvor har dere hjemlevering?

  Vi leverer i hele Oslo, Drammen og store deler av Akershus og store byer i Østfold og Vestfold. Se om vi kan levere hjem til din adresse her: Leveranse

 • Når starter dere med levering der jeg bor?

  Vi har ambisjoner om å ekspandere leveranseområdet til store deler av Østlandet, samt byområdene i Bergen, Trondheim og Stavanger.

 • Hva koster det å få varene levert hjem?

  Leveranse rett hjem er rimeligst på marked.no. Levering på utvalgte tidspunkter er gratis. Ellers koster hjemlevering kr 39,- untatt småordre (under kr. 500,-) som får et påslag på kr 60,- Handler du for kr. 1500,- eller mer, får du alltid gratis frakt på ordren din. (Gjelder kun privatkunder.) For mer informasjon om levering, les vår side om Leveranse

 • Må jeg være hjemme når dere leverer varene?

  Ja, du må være hjemme når vi leverer varene. Hvis bestillingen inneholder alkohol, tobakk eller medisiner, må personen som tar imot varene være over 18 år gammel. Alle personer under 25 år oppfordres til å vise legitimasjon ved kjøp av disse varene.

 • Hva skjer hvis det ikke er noen hjemme når dere kommer?

  Hvis det ikke er noen hjemme når vi kommer for å levere varene, vil vi prøve å kontakte deg.

  Hvis det er trygt, kan vi eventuelt sette igjen dagligvarene i spesiallagde isolasjonsvesker (de koster kr. 25,- pr. stykk). Vi kan ikke under noen omstendighet sette igjen alkohol, tobakk og medisin, så disse varene blir eventuelt tatt ut av bæreposene før vi setter igjen varene.

  Hvis det er mulig og det ikke går utover andre kunder, kan vi eventuelt levere varene senere den dagen (det vil da påløpe et ekstra leveransegebyr på kr. 99,-).

 • Hvorfor leverer dere ikke alkohol etter kl. 20:00 på hverdager og etter kl. 18:00 på lørdager?

  I henhold til alkoholloven er det ikke lov til å utlevere alkohol etter kl. 20:00 på hverdager og etter kl. 18:00 på lørdager. Det er ikke utlevering av alkohol på søndager.

 • Kan jeg ha mer enn en leveranseadresse?

  Ja, du kan få levert varer på flere adresser. Det er bare å legge inn en ny adresse under «mine sider». Når du bestiller leveranse så velger du bare den adressen du ønsker å få levert varene til.

 • Kan jeg få levering samme dag som jeg bestiller varer?

  Vi tilbyr ikke samme dag leveranse nå. Vi vil med stor sannsynlighet utvide med samme dag leveranse i løpet av 2017.

 • Hvordan oppbevares varene?

  Vi pakker og frakter varene i separate temperatursoner og kjører varene hjem til deg i en ubrutt kjølekjede.

Volvo In-car Delivery

 • Hvordan fungerer Volvo In-car delivery?

  Klikk her for å lese mer om hvordan Volvo In-car Delivery fungerer

Feil eller mangler

 • Hva gjøre jeg hvis jeg ikke har fått det jeg bestilte?

  Hvis du ikke har mottatt de varene du har bestilt og manglende varer ikke er spesifisert i ordrebekreftelsen bør du kontakte kundeservice. Vi vil selvfølgelig kompensere deg for den ulempen dette har medført.

 • Hva gjør jeg hvis en vare er skadet eller ødelagt?

  Hvis du mottok en vare som var skadet eller ødelagt bør du kontakte kundeservice. Vi vil selvfølgelig kompensere deg for den ulempen dette har medført.

 • Hva gjør jeg hvis jeg har mottatt en vare med kort holdbarhet?

  Hvis du mottok en vare med kort holdbarhet bør du kontakte kundeservice. Vi vil selvfølgelig kompensere deg for den ulempen dette har medført.

 • Hva gjør jeg hvis jeg ikke er fornøyd?

  Hvis du ikke er fornøyd, med varene, leveransen eller andre deler av vårt tilbud bør du kontakte kundeservice.

Pris

 • Hvor billig er dagligvarene på marked.no?

  Merkevarene på marked.no er like billig som hos Rema 1000, Kiwi og Coop Extra.
  Det er mye billigere å handle dagligvarer på marked.no enn hos Spar, Meny, COOP Mega og de andre dagligvarebutikkene.

  marked.no ønsker mest mulig åpenhet omkring priser på dagligvarer. Derfor gjennomfører vi egne prisundersøkelser, samt sammenligner våre priser med konkurrentenes priser i undersøkelser fra VGs Matbørs, Enhver.no og Dagligvarebørsen.

 • Kan jeg spare penger på å handle dagligvarer hos marked.no?

  Mange kunder kan redusere dagligvareutgiftene betraktelig ved å bruke marked.no.

  Du kan spare penger på å:
  • Handle rimeligere dagligvarer (prisene hos marked.no er ca. 5 % billigere enn gjennomsnittet i Norge - like rimelig som lavprisbutikkene og betydelig billigere enn supermarkedene, nærbutikkene og de andre nettbutikkene).
  • Kaste mindre matvarer (bedre planlegging og ferskere produkter fra marked.no vil redusere matsvinn betraktelig - hver femte bærepose med matvarer i Norge haver i søpla).
  • Kjøpe færre «unyttige» varer på impuls.
  • Lage litt flere måltider «fra bunnen av».
  • Kjøre færre ganger til dagligvarebutikkene (nordmenn handler dagligvarer 3 til 4 ganger i uken).

  Til sammen kan dette fort utgjøre 15 %, noe som vil redusere dagligvareutgiftene med kr. 10.000,- til 15.000,- i året for en familie med to voksne og to barn.

 • I hvilken grad er det priskampanjer i nettbutikken?

  Det er relativt få priskampanjer på marked.no. Vi har derimot faste lave priser og konkurransedyktige priser på hele sortimentet vårt.

 • Er merverdiavgift inkludert i prisene?

  Ja, merverdiavgiften er inkludert i prisene du ser i nettbutikken. På kvitteringen ser du hvor stor merverdiavgiften er på de forskjellige varene.

 • Hvor mye koster bæreposene?

  Bæreposene koster kr. 1,- pr. stykk. Antall bæreposer blir beregnet ut ifra volumet på de varene som bestilles.

Frukt og Grønt

 • Hvor ofte får dere levert frukt og grønt?

  Vi henter markedets beste frukt og grønt hver eneste dag, slik at vi kan levere de ferskeste og beste råvarene til deg. Med levering hver eneste morgen, er kvaliteten like god som på de beste restaurantene i Norge.

 • Hvordan blir frukt og grønt oppbevart?

  Frukt & grønt er bestandig lagret i riktig temperatur. Produktene er kun på vårt lager ca. en dag før de kjøres hjem til deg, så du får garantert ferske produkter.

 • Er det mange som tar på varene mine?

  Frukt og grønt oppbevares i de originale kartongene på vårt lager. Ingen personer stabler derfor varene opp i «selgende» frukt eksponeringer. Shoppere plukker også varene med hansker, så på vårt lager har ingen hender direkte berørt din frukt og dine grønnsaker.

 • Hva er fersk garanti?

  Vi garanterer at frukt og grønnsaker alltid er ferske og i henhold til dine forventninger. Hvis du mot formodning ikke er fornøyd, så får du pengene tilbake.

 • Hva er kvalitetsvurdering på frukt og grønt?

  Våre frukt og grønt eksperter vurderer hver eneste dag kvaliteten på alle varene ved å se, lukte og smake på dem.
  Din shopper velger de aller beste produktene i hyllene og kun de varene som de selv ville ha kjøpt.

Fisk og sjømat

 • Hvor fersk er fisk og sjømat på marked.no?

  Fisken og sjømaten du får på marked.no er fanget langs hele Norgeskysten, lagt på is og transportert til Østlandet. Her blir den filetert bare noen få timer før den kjøres ut til deg. Det er fersk fisk. Og det synes vi du skal prøve.

  Sammenlign gjerne fangstdato med de beste dagligvarebutikker og fiskeforretninger. Vi lover at du blir positivt overasket.

 • Hva er kvalitetsvurdering på fisk og sjømat?

  Siden du ikke har mulighet til å se på fisken og sjømaten før du legger den i handlevogna, har vi valgt å introdusere en daglig kvalitetsvurdering.

  Våre fisk og sjømat eksperter vurderer hver eneste dag kvaliteten på alle varene ved å se, lukte og smake på dem. Hver morgen setter vi en vurdering på varene i henhold til vår kvalitetsskala, slik at du kan være sikker på at du får ønsket kvalitet.

  Hvis rekene får en 4-stjernes vurdering i nettbutikken, kan du være sikker på at de er faste, saftige og veldig god på smak nå de blir levert til deg.

  Vi henter markedets beste fisk og sjømat hver eneste dag, slik at vi kan levere de ferskeste og beste råvarene til deg.

Oppskrifter

 • Hvordan handler jeg alle varene i en oppskrift?

  Definer antall porsjoner, så beregner vi riktig mengde varer. Klikk på handlevogn knappen, for å legge alle varene direkte i handlevognen.

 • Hvordan velges varer til de forskjellige oppskriftene?

  Varene i en oppskrift er nøye utvalgt og reflekterer hva våre eksperter og mesterkokker mener gir det beste resultatet for retten. Du har selvfølgelig mulighet til å bytte ut varer i en oppskrift, men da kan vi ikke garantere for kvaliteten på retten.

 • Hva er en basis vare?

  Ingredienser som mange vanligvis har i kjøkkenskapet fra før kaller vi basisvarer. De er slått av (varene har en strek over seg) som standard og kommer ikke med i handlevognen hvis ikke du aktivt slår dem på. Det gjør du ved å klikke én gang på varen, slik at den blir «aktiv».

 • Hvordan fungerer omtaler av oppskrifter?

  Alle våre oppskrifter er merket på en enkel og forståelig måte som gjør det lettere å ta gode valg. Vi forteller deg hvor lang tid det tar å lage middagen og hvor vanskelig det er. Ernæringsveilederen gir deg enkelt oversikt over hvor mange kalorier, salt, sukker og fett det er i hver oppskrift.

 • Hvor store er porsjonene i oppskriftene?

  Hver rett er i utgangspunktet laget for en familie på fire – to voksne og to barn under ti år. Dette tilsvarer mengden til 3 voksne personer.

 • Hvordan beregnes ernæringsverdiene?

  Lær hva du spiser!

  Det er mange meninger om mat og sunnhet, men mange ønsker et litt mer bevisst forhold om hvor mange kalorier og hvor mye sukker, fett, mettet fett og salt det er i de forskjellige matvarene og oppskriftene. Derfor har vi introdusert ernæringsveileder på alle matvarer og oppskrifter.

  Kilokalorier (Energi). Hver dag trenger du ca. 30-40 kcal pr. kg kroppsvekt. Det betyr at en person på 70 kg trenger 2100-2800 kcal pr. dag. I vår ernæringsveileder er daglig anbefalt inntak 2300 kcal, men de som er veldig aktive trenger mer, mens de som er veldig passive trenger mindre.

  Sukker. Tilsatt sukker bidrar i svært liten grad med næringsstoffer i kostholdet, kun med energi. Energiinnholdet i 1 gram sukker er 17 kJ (4 kcal). Sukkerinntaket bør ikke overstige 10 % av det totale energiinntaket. Det betyr at det daglige sukkerinntaket bør være lavere enn 58g sukker.

  Fett. Fett deles inn i mettet fett og umettet fett. Det umettete fettet regnes som det sunneste, og noen typer umettet fett, omega-3 og omega-6 er vi helt avhengige av å få gjennom maten. Fettinntaket bør ikke overstige 30 % av det totale energiinntaket. Energiinnholdet i 1 gram fett tilsvarer ca. 9 kcal. Det vil si at det daglige fettinntaket bør ligge på ca. 78g fett.

  Mettet fett. Det anbefales å bytte ut noe av det mettede fettet med umettet fett, fordi det er best for helsen. Innholdet av mettet fett bør begrenses til 10 % av det totale energiinntaket. Dette tilsvarer 26g mettet fett.

  Salt. Salt er et næringsstoff som er helt nødvendig for oss, men som vi ikke bør få i oss for mye av. Et høyt saltinntak øker blant annet risikoen for hjerte- og karsykdom og kreft. Vi anbefales å holde det daglige saltinntaket under 6g, men de fleste får i seg langt mer enn dette.

  Som alltid når det handler om kosthold og helse er det hva du gjør over tid som teller, ikke hva du gjør en enkelt dag. Derfor kan du fint velge retter eller produkter som er litt mindre sunne, så lenge du ikke gjør det hver dag.

  (Kilde: matportalen.no – Informasjon om mat og helse fra offentlige myndigheter)

 • Hvordan beregnes pris på oppskriftene?

  Porsjonsprisen gjør det enkelt å sammenligne forskjellige oppskrifter.

  Porsjonsprisene er basert på den nøyaktige mengde varer som inngår i retten. Siden vi ikke selger mindre enn én av hver ingrediensvare (f.eks. en halv liter melk), ser vi på hvilken andel av varen som benyttes i retten. Det vil si at hvis det brukes ½ liter melk i retten, og varen som kjøpes er en hel liter melk, så beregnes kostnadene for ½ liter melk. Det som er til overs kan du anvende senere. Hos marked.no er også basis produkter “fra kjøkkenskapet” inkludert i pris per porsjon. Pris per porsjon er rundet av til nærmeste krone.

  Vi oppgir også prisen for alle varene du må kjøpe for å kunne lage retten, slik at du vet nøyaktig hvor mye det koster deg å kjøpe varene til oppskriften. Du kan klikke på en vare i oppskriften hvis du allerede har ingrediensen eller hvis du av en eller annen grunn ikke ønsker å kjøpe den. Du kan også klikke på de basisvarer du eventuelt ønsker å kjøpe. Du vil se at den totale prisen på varene i oppskriften går opp eller ned hvis du velger å fjerne eller legge til varer.

Hjemmelagde middager

 • Hva er Markeds Hjemmelagde middager?

  Hver dag lages det middager av de beste råvarene - som vi leverer rett hjem til deg.
  Maten blir laget for deg, så det eneste du trenger å gjøre er å varme den opp! Kanskje vil du lage en salat og finne noe godt å drikke?
  Ekte hjemmelaget middag på kun 5 minutter. Så godt. Så enkelt.

 • Hvor mye mer koster det å kjøpe en hjemmelaget middag i forhold til å kjøpe ingrediensene og lage middagen selv?

  Det koster litt mer å kjøpe den hjemmelagde middagen som vi tilbereder på vårt kjøkken. Du kan enkelt sammenligne prisen ved å se på porsjonsprisen på oppskriften, samt kostnaden ved å kjøpe inn alle varene, for så å sammenligne dette med prisen på ferdigretten.

 • Hvorfor kan jeg bare kjøpe de hjemmelagde middagene i to porsjoner?

  For å gjøre logistikken litt enklere, selger vi foreløpig bare de hjemmelagde ferdigrettene i to porsjoner. Hvis det blir litt til overs, kan du alltid spise restene senere på kvelden eller neste dag. De fleste middagsrettene egner seg også godt til å fryses ned. Hvis du ønsker å servere de hjemmelagde middagene i et større selskap, kan du kontakte oss slik at vi finner en større emballasje for deg.

Pant

 • Tar dere med pant?

  Vi panter gjerne flasker og bokser for deg.

  Vi tar panten i retur når vi leverer dagligvarene til deg. Alt du behøver å gjøre er å legge de tomme flaskene og boksene i en bærepose, knyte igjen posen med en dobbelknute og ha de klare når vi kommer.

  Sjåføren teller ikke opp panten hos deg, men tar posene med tilbake til vårt lager. Der teller vi opp panten og krediterer deg pengene.

 • Tar dere imot utenlandske bokser og flasker og vinflasker?

  Nei. Vi tar kun imot flasker og bokser med norske pantemerker. Vi har dessverre ikke mulighet til å ta imot annen tomemballasje (for eksempel bokser og flasker fra Sverige, vinflasker og andre glassflasker uten pant).

Jobbe hos oss?

 • Vi vokser raskt og ønsker søknader fra offensive og inspirerende medarbeidere, som er til å stole på i enhver situasjon og som ønsker å gjøre «livet litt lettere» for våre kjære kunder.

  For å nå våre ambisiøse mål, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Hvis du ønsker å drive utviklingen av netthandel og gjøre livet litt enklere og litt bedre for våre kunder, bør du søke om jobb i Norges mest spennende oppstartselskap.

  Se hva vi søker nå