Hero Banner Background Image
Mindre tid i butikk.
Mer tid til hverandre.

Raskeste og enkleste måten å handle dagligvarer

Det tar bare noen minutter å komme i gang. Du kan bruke tidligere eller lagrede handlelister for et lynraskt kjøp. Vi har faste lave priser og godt utvalg av ferskvarer. Hos oss kan du velge blant et stort utvalg dagligvarer, fantastiske råvarer og oppskrifter laget av kjente kokker. Du kan handle hvor og når det passer best for deg. I stua, på kjøkkenet, i lunsjen eller på bussen. Og selvfølgelig på mobil, nettbrett eller PC.

Enkle, sunne og inspirerende oppskrifter.

Med oppskrifter fra norges beste kokker og matbloggere, ønsker vi å inspirere deg til å spise bedre, litt sunnere og litt mer variert.

Like billig som REMA 1000, KIWI og EXTRA

Merkevarene på marked.no er like billig som hos REMA 1000, Kiwi og EXTRA. Det er mye billigere å handle varene hos marked.no enn SPAR, Meny, COOP Mega og de andre dagligvarebutikkene. Marked.no ønsker mest mulig åpenhet omkring priser på dagligvarer. Derfor gjennomfører vi egne prisundersøkelser og sammenligner våre priser med konkurrentens priser fra alle matbørser.

Varene levert rett hjem eller rett i bilen

Leveranse rett hjem når det passer deg.
Varene blir levert akkurat den timen som passer best for deg og vi leverer alle dager i uken - også lørdag og søndag. Vi bærer varene helt frem til inngangsdøren din, også opp i 5. etasje.
Leveranse rett i bilen med Volvo In-car Delivery Du kan også få varene levert rett til din Volvo med marked.no og Volvo In-car Delivert. Les mer om dette her

Frukt og grønt

Frukt og grønt er vår høyeste prioritert. Vi leverer den kvaliteten du forventer – hver eneste gang.
Høy kvalitet
Din personlig shopper plukker kun de produktene som de selv ville ha kjøpt. Alle produkter plukkes med hansker.

Daglig kvalitetsvurdering
Våre frukt og grønteksperter vurderer hver dag kvaliteten på frukt og grønt.
Ideel oppbevaring
Frukt og grønt er bestandig lagret i riktig tempratur. Produktene er kun på vårt lager i ca. en dag før de kjøres hjem til deg, så du får garantert de ferskeste varene.
Stort utvalg
Vi har et stort utvalg av frukt, bær og grønnsaker. Med leveranser av frukt og grønt hver eneste morgen, er kvaliteten like god som på de beste restaurantene i Norge.