Handle mat på nett

De ordinære matbutikkene har fått en sterk konkurrent i Marked.no, med kjøring til døra, utlevering på hentesteder og det beste av alt: du kan gjøre hele handelen fra sofakroken. Å handle mat på nett er den nye trenden innenfor bransjen og den vokser i raskt tempo.

Den tidsbeviste velger å handle mat på nett

På Marked.no kan du velge leveringstidspunkt selv, eller hente dagligvarene dine på nærmeste utleveringssted hvis du foretrekker det. Forskjellen på et av våre utleveringssteder og en vanlig butikk er at du faktisk slipper å gå ut av bilen. Du kjører bare opp til utleveringsstedet og oppgir navn eller ordrenummer, så blir varene plassert i bilen din uten at du trenger å gå ut. Henter du dagligvarene selv betaler du heller ikke noe ekstra.

For tiden kjører vi våre grønne Marked.no-biler i Oslo- og det sentrale Østlandsområdet. I tiden fremover vil vi utvide radiusen måned for måned, til blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger og flere andre norske byer. Slik sørger vi for at flere og flere får tilgang til å handle billig mat på nett.

Marked.no er en butikken som henvender seg til både private og bedrifter. Blant vårt store utvalg finner du spennende og varierte matkasser, som vi i Marked.no kaller middagsmenyer. Her kommer prisene helt ned i 23 kroner per porsjon. Dette gjør det enkelt og lett å handle mat på nett. Med oppskrifter fra norges beste kokker og matbloggere, ønsker vi å inspirere deg til å spise bedre, litt sunnere og litt mer variert.

3000 dagligvarer på nett

Marked.no har i skrivende stund over 3.000 dagligvarer på nett. Det er mer enn en gjennomsnittlig dagligvarebutikk. Hos oss kan du handle mat på nett fleksibelt og komponere ukemenyen selv. Fisk og sjømat er et særlig satsingsområde for oss og kvaliteten på råvarene er vår fremste prioritet.

Vårt mål for fremtiden er å være billigst og best, men fremdeles med kvalitet i fokus. Bli kunde av Marked.no i dag – og opplev forskjellen!