Dagligvarer på nett

De ordinære matbutikkene i Oslo har fått en sterk konkurrent i Marked.no – dagligvarer på nett. Marked.no tilbyr kjøring til døra, utlevering på hentesteder og det beste av alt: du kan gjøre hele handelen fra sofakroken. Daglivare på nett er den nye trenden innenfor bransjen – og kan for mange erstatte behovet for tradisjonelle matbutikker i Oslo helt.

Den tidsbeviste velger å handle dagligvarer på nett

På Marked.no kan du velge leveringstidspunkt selv, eller hente dagligvarene dine på nærmeste utleveringssted hvis du foretrekker det. Forskjellen på et av våre utleveringssteder og en vanlig butikk er at du faktisk slipper å gå ut av bilen. Du kjører bare opp til utleveringsstedet og oppgir navn eller ordrenummer, så blir varene plassert i bilen din uten at du trenger å gå ut. Henter du dagligvarene selv betaler du heller ikke noe ekstra.

For tiden kjører vi våre grønne Marked.no-biler i Oslo og det sentrale Østlandsområdet. I tiden fremover vil vi utvide radiusen måned for måned, til blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger og flere andre norske byer. Slik sørger vi for at stadig flere vil kunne unne seg luksusen å handle dagligvarer på nett.

Marked.no er en dagligvarebutikk som henvender seg til både private og bedrifter i Oslo. Blant vårt store utvalg finner du spennende og varierte matkasser, som vi i Marked.no kaller middagsmenyer. Her kommer prisene helt ned i 23 kroner per porsjon. Dette gjør det enkelt og lett å handle mat på nett. Med oppskrifter fra norges beste kokker og matbloggere, ønsker vi å inspirere deg til å spise bedre, litt sunnere og litt mer variert.

3000 dagligvarer på nett

Marked.no har i skrivende stund over 3.000 dagligvarer på nett. Det er mer enn en gjennomsnittlig matbutikk. Merkevarene på marked.no er like billig som hos REMA 1000, Kiwi og EXTRA. Det er mye billigere å handle varene hos marked.no enn i butikker som SPAR, Meny, COOP Mega og de andre dagligvarebutikkene. Marked.no ønsker mest mulig åpenhet omkring priser på dagligvarer. Derfor gjennomfører vi også egne prisundersøkelser og sammenligner våre priser med konkurrentens priser fra alle matbørser.

Vårt mål for fremtiden er å være billigst og best, men fremdeles med kvalitet i fokus. Ønsker du å handle dine dagligvarer på nett? Bli kunde av Marked.no i dag – og opplev forskjellen!