Bestille mat på nett

De ordinære matbutikkene har fått en sterk konkurrent i Marked.no, med kjøring til døra, utlevering på hentesteder og det beste av alt: du kan gjøre hele handelen fra sofakroken. Å bestille mat på nett er den nye trenden innenfor bransjen.

Den tidsbeviste velger en online matbutikk

Varene blir levert akkurat den timen som passer best for deg og vi leverer alle dager i uken, også lørdag og søndag. På Marked.no kan du velge leveringstidspunkt selv, eller hente matvarene dine på nærmeste utleveringssted hvis du foretrekker det. Forskjellen på et av våre utleveringssteder og en vanlig butikk er at du slipper å gå ut av bilen. Du kjører bare opp til utleveringsstedet og oppgir navn eller ordrenummer, så blir matvarene plassert i bilen din uten at du trenger å gå ut. Vi legger varene direkte i bagasjerommet ditt. Det er selvfølgelig gratis å få varene utlevert på et av våre drive-thru hentepunkt.

For tiden kjører vi våre grønne Marked.no-biler i Oslo- og det sentrale Østlandsområdet. I tiden fremover vil vi utvide radiusen måned for måned, til blant annet Bergen, Trondheim, Stavanger og flere andre norske byer. Slik sørger vi for at flere og flere får tilgang til å bestille mat og dagligvarer på nett.

Marked.no er en butikken som henvender seg til både private og bedrifter som ønsker å bestille mat på nett. Blant vårt store utvalg finner du spennende og varierte matkasser, som vi i Marked.no kaller middagsmenyer. Her kommer prisene helt ned i 23 kroner per porsjon. Dette gjør det enkelt og lett å handle mat på nett. Med oppskrifter fra norges beste kokker og matbloggere, ønsker vi å inspirere deg til å spise bedre, litt sunnere og litt mer variert.

Over 3000 dagligvarer på nett

Marked.no har i skrivende stund over 3.000 matvarer på nett. Det er mer enn en gjennomsnittlig dagligvarebutikk. Merkevarene på marked.no er like billig som hos REMA 1000, Kiwi og EXTRA. Det er mye billigere å bestille mat på nett hos marked.no enn i butikker som SPAR, Meny, COOP Mega og de andre dagligvarebutikkene. Marked.no ønsker mest mulig åpenhet omkring priser på dagligvarer. Derfor gjennomfører vi også egne prisundersøkelser og sammenligner våre priser med konkurrentens priser fra alle matbørser.

Vårt mål for fremtiden er å være billigst og best når du skal bestille mat og matvarer på nett, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Bli kunde av Marked.no i dag – og opplev forskjellen!